• Wat is Wordpress?

  WordPress is een CMS (Content Management System). Dit is te vergelijken met een tekstverwerker, maar dan voor je website. Binnen een CMS kunt u uw hele website beheren.
  Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, uiterlijk, mailverkeer. Het is een systeem dat in de jaren heen erg is gegroeid dankzij zijn open-source community. Er wordt veel voor dit CMS ontwikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Sinds een paar jaar gebruik ik WordPress voor alle websites die ik op zet. Het CMS is een zeer volwaardig product dat er voor zorgt dat de website goed staat. In de loop van de jaren heb ik ook veel veranderingen gezien in dit CMS en heb ik veel bijgeleerd.
  Een kleine opsomming van de voor en nadelen:

  Voordelen van WordPress

  Gebruiksvriendelijk WordPress werkt intuïtief. Voor beginners is het al vrij eenvoudig om een website bij te houden!
  Continue ontwikkeling WordPress komt regelmatig met updates voor het CMS. Deze zijn met 1 klik op de knop te installeren!
  Functionaliteit Er is een zeer groot aanbod van zogenoemde plug-ins. Deze bieden extra functionaliteit aan je website. Denk hierbij aan contactformulieren en fotoalbums.
  Open Source Je bent niet afhankelijk van een ontwikkelaar die de zaken bepaald. Maar het is wel handig om iemand achter de hand te hebben
  Compatibiliteit In een wereld waar men online is op meerdere apparaten moet het er overal goed uit zien. Binnen WordPress is het mogelijk om met “Responsive” thema’s te werken.
  Vindbaarheid De technologie achter WordPress is zeer aantrekkelijk voor uw google-ranking. Zelfs websites die niet geoptimaliseerd zijn worden zeer goed geïndexeerd!
  Kosten Omdat uw niet betaald voor het ontwikkelen van het CMS betaald u alleen voor uw specifieke wensen.

   

  Nadelen van WordPress

  Snelheid Je website kan traag worden als je veel verschillende plug-ins gebruikt.
  Onderhoud WordPress heeft onderhoud nodig omdat de updates niet vanzelf door worden gevoerd. Ook plug-ins vereisen updates!
  Veiligheid WordPress wordt steeds populairder, zo ook voor hackers om op zoek te gaan naar beveiligingslekken


  Hoe ga ik om met de nadelen van WordPress?

  In de afgelopen jaren heb ik dit CMS zien groeien van een medium om blogs op te bouwen, tot een volwaardig medium om een website op te bouwen. Zo heb ik zelf veel ontwikkelingen meegemaakt, maar ook gecreëerd! Er ontstaat altijd wel een trend waar op ingespeeld dient te worden. Op dit moment zijn “Responsive” thema’s en grote “Sliders” enorm in de trek.

  Snelheid

  Door gebruik te maken van caching zorgen wij dat je website zo snel mogelijk blijft. Zo ook met mijn eigen website. Zoals u kunt zien duurt het maar even voordat de website al volledig weergegeven wordt.

  Onderhoud

  Onderhoud zit bij alle websitepakketen inbegrepen. Uit eigen ervaring weet ik dat up-dates nog al eens voor problemen kunnen zorgen. Dit neem ik voor je uit handen. Iedere dag wordt er een back-up gemaakt zodat er bij problemen de website niet meteen weg is.

  Veiligheid

  Dit hoort ook bij onderhoud. Ik zorg er ook voor dat hackers geen toegang krijgen tot jouw site!

 • Welke look kies je?

  Natuurlijk is het belangrijk dat je website er top uitziet, het is tenslotte een verlengstuk van jezelf en je bedrijf. Ik noem het vaak "de etalage". Door hieronder op de button te klikken, zie je hoe je website eruit kan gaan zien.

  Bekijk je toekomstige website