• Succesvolle website pakketten

  Wat kost een website? Wil je weten wat een succesvolle website kost?
  Op deze pagina lees je dat je website betaalbaar kan zijn met alle tools die je nodig hebt.

  Hieronder zie je de prijzen van de website pakketten waar je uit kunt kiezen. De pakketen zijn samengesteld voor ieder budget en voor beginners en gevorderen. Wanneer je hulp of advies nodig hebt bij het maken van de juiste pakketkeuze, help ik je natuurlijk graag!

  Je kunt voor advies het formulier invullen onder aan deze pagina.

 • OptiesPakket SPakket MPakket LPakket XL
  Thema keuze
  Support
  Emailsoftware
  Responsive
  Google analytics
  SEO plugin
  SEO optimaliseren
  Fotopack (5 professionele foto's naar keuze)
  3 uur 1 op 1 wordpress training
  Website indelen
  Website vullen met aangeleverde tekst
  Webshop
  Betalingssysteem
  Pakketprijs excl. 21% BTW € 250.00 € 450.00 € 595.00 € 795.00
 • Optioneel bij ieder pakket

  • Onderhouds Abonnement (het plaatsen van teksten e.d.) v.a. € 12.95 excl. 21 % BTW p.maand
  • MailChimp email marketing opmaken € 95,- exclusief BTW
  • Google "Mijn bedrijf" aanvragen en inrichten € 95,- exclusief 21 % BTW
  • Combinatie MailChimp en Google "Mijn bedrijf" € 170,- exclusief  21 % BTW
  • Het schrijven van Google proof teksten voor 5 pagina's € 285,- exclusief 21 % BTW

   

  Bijkomende kosten per jaar

  € 150,- excl. 21 % BTW voor hosting, back-ups, udaten van plugins en domeinregistratie.

 • Opties

  Klik op een van de opties en om je keuze van je website pakket te vereenvoudigen.

 • LaLoNi zorgt voor het registreren van 1 domeinnaam (.nl /.com). Op deze domeinnaam wordt je website geregistreerd. Uiteraard blijft de domeinnaam ook jouw eigendom.

  Domeinnaamregistratie

  Domeinnaamregistratie

  LaLoNi zorgt voor het registreren van 1 domeinnaam (.nl /.com). Op deze domeinnaam wordt je website geregistreerd. Uiteraard blijft de domeinnaam ook jouw eigendom.

 • Je website moet zichtbaar worden op het internet. Dit noemen we hosting. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede hosting welke tevens de snelheid van je website bepaalt. De kosten voor de hosting komen jaarlijks terug.

  Hosting

  Hosting

  Je website moet zichtbaar worden op het internet. Dit noemen we hosting. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede hosting welke tevens de snelheid van je website bepaalt. De kosten voor de hosting komen jaarlijks terug.

 • Wanneer je wordpress installeert moet je de software nog voorzien van een "jasje". Dit noemen we een thema. Voor iedere branche heeft LaLoNi een jasje. Je thema moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals o.a.; pagebuilder, kleurinstellingen, sliderfuncties en widgets.

  Thema's

  Thema's

  Wanneer je wordpress installeert moet je de software nog voorzien van een "jasje". Dit noemen we een thema. Voor iedere branche heeft LaLoNi een jasje. Je thema moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals o.a.; pagebuilder, kleurinstellingen, sliderfuncties en widgets.

 • Het is mogelijk om een fotpack te plaatsen in je thema. De foto's zijn gerelateerd aan je branche en zijn professionele foto's die op jouw naam geregistreed worden. De foto's staan al op de juiste plek in de juiste formaat. Dit scheelt je een hoop tijd en werk!

  Fotopack

  Fotopack

  Het is mogelijk om een fotpack te plaatsen in je thema. De foto's zijn gerelateerd aan je branche en zijn professionele foto's die op jouw naam geregistreed worden. De foto's staan al op de juiste plek in de juiste formaat. Dit scheelt je een hoop tijd en werk!

 • Om online succesvol te worden is email software de aorta van je website. Hiermee verzamel je niet alleen potentiële klanten maar je kunt ook heel overzichtelijk je klantenbestand sorteren en hen van de juiste informatie voorzien. LaLoNi heeft gekozen voor MailChimp email software.

  Email software

  Email software

  Om online succesvol te worden is email software de aorta van je website. Hiermee verzamel je niet alleen potentiële klanten maar je kunt ook heel overzichtelijk je klantenbestand sorteren en hen van de juiste informatie voorzien. LaLoNi heeft gekozen voor MailChimp email software.

 • Het indelen van je website is vaak een lastige klus. Samen met LaLoNi ga je een website plan maken waarin jouw doelgroep centraal staat. Dit zijn tenslotte jouw potentiële klanten. Maar ook bestaande klanten moeten de juiste informatie vinden. Zit het indelen van je website in jouw gekozen pakket? Dan zorgt Saskia dat de website helemaal ingedeeld wordt aan de hand van jouw ideeën.

  Indelen van je website

  Indelen van je website

  Het indelen van je website is vaak een lastige klus. Samen met LaLoNi ga je een website plan maken waarin jouw doelgroep centraal staat. Dit zijn tenslotte jouw potentiële klanten. Maar ook bestaande klanten moeten de juiste informatie vinden. Zit het indelen van je website in jouw gekozen pakket? Dan zorgt Saskia dat de website helemaal ingedeeld wordt aan de hand van jouw ideeën.

 • Het is heel fijn om tijdens het maken van je website achter de hand te hebben die weet wat je moet doen als je het even niet meer weet. LaLoNi heeft op haar support pagina diverse videos staan waar je gemakkelijk weer aan de slag kunt. Daarnaast wordt er automatisch dagelijks een back-up van je site gemaakt. Ook zorgt LaLoNi voor alle updates. Dus mocht er iets mis gaan, dan helpt Saskia je graag!

  Support

  Support

  Het is heel fijn om tijdens het maken van je website achter de hand te hebben die weet wat je moet doen als je het even niet meer weet. LaLoNi heeft op haar support pagina diverse videos staan waar je gemakkelijk weer aan de slag kunt. Daarnaast wordt er automatisch dagelijks een back-up van je site gemaakt. Ook zorgt LaLoNi voor alle updates. Dus mocht er iets mis gaan, dan helpt Saskia je graag!

 • Een webshop maken klinkt heel interessant maar vergis je niet dat deze niet zomaar op je website staat. Wanneer je een gevorderde Wordpress gebruiker bent is het soms al ingewikkeld, laat staan als beginner. Het advies van LaLoNi is dan ook om een heel goed websiteplan te maken en de webshop op te laten tuigen door Saskia. Daardoor kom je zeker niet voor verassingen te staan en weet je zeker dat de shop correct werkt.

  Webshop

  Webshop

  Een webshop maken klinkt heel interessant maar vergis je niet dat deze niet zomaar op je website staat. Wanneer je een gevorderde Wordpress gebruiker bent is het soms al ingewikkeld, laat staan als beginner. Het advies van LaLoNi is dan ook om een heel goed websiteplan te maken en de webshop op te laten tuigen door Saskia. Daardoor kom je zeker niet voor verassingen te staan en weet je zeker dat de shop correct werkt.

 • Tegenwoordig is het van groot belang dat je website "responsive"is. Dat wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan het soort apparaat waar de site op wordt geopend. Alle LaLoNi thema's zijn responsive voor smartphone, tablet en desktop.

  Responsive

  Responsive

  Tegenwoordig is het van groot belang dat je website "responsive"is. Dat wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan het soort apparaat waar de site op wordt geopend. Alle LaLoNi thema's zijn responsive voor smartphone, tablet en desktop.

 • Wanneer je statistieken bij wilt houden kun je het beste je website aanmelden bij google analytics. Dit is een makkelijk proces, maar omdat ik vind dat jij je moet concentreren op inhoud neem ik dit ook voor je uit handen.

  Google Analytics

  Google Analytics

  Wanneer je statistieken bij wilt houden kun je het beste je website aanmelden bij google analytics. Dit is een makkelijk proces, maar omdat ik vind dat jij je moet concentreren op inhoud neem ik dit ook voor je uit handen.

 • Het is verstandig om je pagina's SEO te maken. Dit betekent dat je google prikkelt om jouw site beter vindbaar te maken. Het is wel van belang dat je dezelfde woorden gebruikt in je tekst en in je SEO. Wanneer je de SEO in je pakket hebt leg ik je uit hoe je deze functie kunt gebruiken.

  SEO optimalisatie

  SEO optimalisatie

  Het is verstandig om je pagina's SEO te maken. Dit betekent dat je google prikkelt om jouw site beter vindbaar te maken. Het is wel van belang dat je dezelfde woorden gebruikt in je tekst en in je SEO. Wanneer je de SEO in je pakket hebt leg ik je uit hoe je deze functie kunt gebruiken.

 • Het is mogelijk om een website onderhouds Abonnement af te nemen naast je pakket keuze. Dit houd in dat jij de teksten en afbeeldingen 1x per maand naar mij verstuurd. Ik zorg dat deze dan geplaatst worden op je website. Dit scheelt je tijd wanneer je geen tijd of zin hebt om je website te beheren. Al adviseer ik je wel om het zelf te doen zodat je ook echt weet wat er op je website staat.

  Onderhouds Abonnement

  Onderhouds Abonnement

  Het is mogelijk om een website onderhouds Abonnement af te nemen naast je pakket keuze. Dit houd in dat jij de teksten en afbeeldingen 1x per maand naar mij verstuurd. Ik zorg dat deze dan geplaatst worden op je website. Dit scheelt je tijd wanneer je geen tijd of zin hebt om je website te beheren. Al adviseer ik je wel om het zelf te doen zodat je ook echt weet wat er op je website staat.

 • Vraag advies

  Versturen